Trije gasilci potrebovali zdravniško pomoč

Foto: Bralec Uroš Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Nataša Pogačar Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Bralec Požar v Domžalah Foto: Anže Petkovšek Požar v Domžalah Foto: Bralec Igor Požar v Domžalah
Po včerajšnjem požaru, ki ga je gasilo kar 187 gasilcev, so trije potrebovali pomoč zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 17.47 je na Cesti talcev v Domžalah gorel poslovni objekt, v katerem je imelo sedež več podjetij. Požar je pogasilo 187 gasilcev iz prostovoljnih društev GZ Domžale in PGD Trzina. Zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom je bila trem gasilcem nudena zdravniška pomoč.

"Ogled kraja še poteka, tako da bo jutri kaj več znanega. Sicer lahko tako zahteven ogled traja nekaj dni," nam je pojasnil Vinko Stojnšek s Policijske uprave Ljubljana. Vzrok požara in višino gmotne škode tako pristojne službe še ugotavljajo.

V prvem in drugem nadstropju je bilo skladišče elektro materiala, v kleti pa skladišče odpadnega jedilnega olja, so sporočili iz Centra za obveščanje Republike Slovenije. Zagorelo je pod nadstreškom v prvi etaži, nato pa se je ogenj razširil na drugo etažo, podstrešje in ostrešje, prekrito z električnimi sončnimi celicami, ki so zgorele v celoti, močno pa je poškodoval tudi skladiščne prostore. Pristojni so zaradi močnega dima stanovalcem v bližini svetovali, naj zaprejo okna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.