Treščil in umrl, a ne zaradi nesreče

Foto: Boštjan Tacol Dogodek na Ceovški cesti. Foto: Boštjan Tacol Dogodek na Ceovški cesti.
Na Celovški cesti v Ljubljani je danes 77-letnik z avtomobilom zapeljal čez zelenico in treščil v stanovanjsko hišo. Vse kaže, da je šlo za naravno smrt.
Oglej si celoten članek

Danes, nekaj minut čez 15. uro, je bila PU Ljubljana obveščena o prometnem dogodku na Celovški cesti v Ljubljani. Z zbiranjem obvestil in z opravljenem ogledom je bilo ugotovljeno, da je 77-letni voznik osebnega avta vozil po Celovški cesti v Ljubljani v smeri Litostrojske proti Šentvidu. Med vožnjo je nenadoma zapeljal levo čez zelenico, ki ločuje vozna pasova Celovške ceste, preko vozišča za vožnjo v nasprotno smer, preko kolesarske steze, kjer je nato z manjšo hitrostjo trčil v stanovansjko hišo," je pojasnil Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik policije.

Kljub zdravniški pomoči je voznik umrl na kraju dogodka. Na vozilu je nastalo za okoli sto evrov škode. O dogodku bodo policisti obvestili tožilstvo. Neuradno naj bi moški umrl zaradi zdravstvenih težav in ne zaradi posledic trka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:29 17. November 2011.

    Sožalje svojcem

  • 21:18 12. November 2011.

    sožalje svojcem. žal videla bitko reševalcev za življenje vašega najbližjega

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.