Trčila zaradi neočiščenih stekel

Foto: Žurnal24 simbolična fotografija (Foto: Saša Despot)
Na cesti med Postojno in Rakitnikom se je zjutraj zgodila prometna nesreča. Povzročila jo je 28-letnica iz Postojne, ki je zaradi neočiščenih stekel zapeljala na nasprotno smerno vozišče.
Oglej si celoten članek

Voznica je namreč izgubila orientacijo na cesti in zapeljala na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v 41-letnega voznika osebnega avtomobila z območja Pivke, so sporočili iz PU Postojna.

Omenjeni voznik je bil lažje poškodovan, v postopku pa je napihal 1,03 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

Skupna škoda na vozilih znaša okoli 2500 evrov. Voznici so izdali plačilni nalog, zoper oba pa sledi še obdolžilni predlog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.