Trčil v pešca in odpeljal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznani voznik črnega kolesa s pomožnim motorjem je trčil v pešca, ki se je hudo poškodoval.
Oglej si celoten članek

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana sov soboto okoli 22. ure obravnavali prometno nesrečo na Poti spominov in tovarištva v Ljubljani (bližina naslova Cesta v Gorice 4), v kateri sta bila udeležena pešec (državljan Afganistana) in neznani voznik črnega kolesa s pomožnim motorjem. Slednji je po trčenju s kraja odpeljal neznano kam.

Pešev je bil v nesreči huje poškodovan. 

Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Postajo prometne policije Ljubljana (01 583 88 20), ali pokličejo interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:37 7. September 2016.

    Voznik črnega kolesa .......................kaj pa kraj nesreče ? Verjetno ga je povozil na pločniku ,saj je v Sloveniji dovoljena vožnja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.