Trčil v pešca in odpeljal

Neznani voznik je trčil v 29-letnega pešca in odpeljal.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 7. uro se je v križišču Trdinove ulice in Kandijske ceste v Novem mestu zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila Renault twingo, temnejše barve, je pripeljal po Trdinovi ulici. Na prehodu za pešce je trčil v 29-letnega pešca in odpeljal s kraja prometne nesreče. Poškodovanega pešca so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Policija poziva udeleženega voznika osebnega avtomobila in vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče, da pokličejo na številko 113 ali informacije posredujejo policistom na najbližji policijski postaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:40 27. November 2013.

    Zakon bi bilo treba spremeniti v delu , ki govori o materialni odgovornosti voznika - povračilo državi za strošek iskanja- …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.