Trčil v mejni prehod, avto zagorel, voznik umrl

Foto: Gasilska enota Nova Gorica
Foto: Gasilska enota Nova Gorica
Silovito trčil v nekdanji mejni prehod, avto zagorel, voznik umrl.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je zgodila danes okoli 9. ure v Novi Gorici, je umrl voznik osebnega avtomobila. Kot so sporočili novogoriški policisti, je avtomobil italijanskih registrskih tablic silovito trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda z Italijo in zagorel. Identiteto voznika bo potrdila sodna obdukcija.

Voznik osebnega avtomobila italijanske registracije je vozil po novogoriški Kolodvorski ulici, ki teče vzporedno z mejo med Slovenijo in Italijo, v smeri bivšega mejnega prehoda na Erjavčevi ulici. Pred križiščem Kolodvorske z Erjavčevo je z veliko hitrostjo zapeljal desno preko zelenice ter naprej preko Erjavčeve ulice, pojasnjuje policija.

Tu je oplazil pravilno vozeče vozilo slovenskih registrskih tablic, v katerem so bili po podatkih tržaškega časnika Il Piccolo voznica in trije otroci, ter nazadnje silovito trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda. Vozilo, v katerem je bil voznik, je zagorelo, medtem ko ženska in otroci v drugem vozilu niso poškodovani.

Foto: Gasilska enota Nova Gorica Prometna nesreča v Novi Gorici Po poročanju Il Piccola je avtomobil, šlo naj bi za BMW 530, vozil 29-letni slovenski državljan, v objekt nekdanjega mejnega prehoda pa naj bi se zaletel s hitrostjo okoli 200 kilometrov na uro.
Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo. Po končani preiskavi bo podano poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili z Policijske uprave Nova Gorica.

Tako lep konec tedna, pa tako krvav

To je že tretja smrt na naših cestah ta konec tedna. Včeraj je najprej umrl slovenski motorist, ki se je zaletel v skupino nemških motoristov, zvečer pa še 30-letni voznik avtomobila, ki je čelno trčil, medtem ko je prehiteval

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:48 13. September 2015.

    šoferja oglobiti nemudoma!

  • 17:16 13. September 2015.

    Sreča je da je z gospo in otroci vse dobro. Za dirkanje po mestni ulici pa ni opravičila!

  • "Tu je oplazil pravilno vozeče vozilo slovenskih registrskih tablic"<br />Mogoče ga je to ravno dovolj preusmerilo da se je zaletel. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.