Trčil v delavca cestnega podjetja

Foto: Profimedia Rešilec
Danes se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje zvrstilo veliko nesreč, tudi delovne nesreče.
Oglej si celoten članek

Začelo se je že zelo zgodaj, ko je okoli 7.30 zjutraj delavec v Polzeli padel iz višine v jašek in se pri tem poškodoval. Gasilci PGD Polzela so nudili pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcev NMP Celje in jim nato pomagali pri prenosu do reševalnega vozila. 

Malce pred deveto uro sta na avtocesti pri kraju Drnovo trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala, zato so jo morali reševalci odpeljati v bolnišnico. 

Tragično V Sevnici vlak povozil občana

Poškodovana delavec in peška

Skoraj istočasno je v Ožbaltu osebno vozilo trčilo v delavca cestnega podjetja, ki je opravljal dela na cesti. "Lažje poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in ga z reševalnim vozilom prepeljali v SB Slovenj Gradec," sporočajo z uprave.

Okoli desete ure je motorist na cesti Dornava–Mezgovci ob Pesnici zbil peško. Reševalci NMP Ptuj so poškodovanko na kraju oskrbeli in prepeljali v splošno bolnišnico Ptuj.

Zapeljal s ceste

Ob 15.26 pa je na cesti med naseljem Laže in naseljem Senožeče motorist zapeljal s ceste in se pri tem poškodoval. Posredovali so gasilci ZGRS Sežana in PGD Senožeče, ki so nudili pomoč reševalcem NMP Sežana in zavarovali kraj dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.