Trčenje v nasip je bilo usodno

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Mariborčana je zaradi neprilagojene hitrosti odneslo na bankino, po več deset metrih bočnega drsenja je dvakrat trčil v nasip. Poškodbe so bile za voznika usodne.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj po 21. uri zunaj naselja Dobrovce iz smeri Dravskega dvora proti Miklavžu.

Kot so sporočili s PU Maribor, je voznik v izteku levega nepreglednega ovinka zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v desno, na bankino izven vozišča. Po več kot 30 metrih vožnje po bankini je z vozilom zapeljal nazaj v levo na vozišče, kjer je vozilo začelo bočno drseti, zato je z vozilom sunkovito zavil v desno ter po več kot 34 metrih bočnega drsenja ponovno zapeljal v desno izven vozišča, kjer je dvakrat trčil v zemeljski nasip. Po trčenju v nasip se je vozilo prevrnilo na streho in na njej obstalo.

Pri trčenju se je voznik, ki je bil v vozilu sam, tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.