Tragično: Umrl med premikom gradbenega stroja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Nesreča pri delu na gradbišču ceste Murska Sobota – Noršinci.
Oglej si celoten članek

Danes, malo pred 9. uro so bili policisti iz Murske Sobote obveščeni o tragični nesreči pri delu na gradbišču ceste Murska Sobota – Noršinci. 

Na kraj so bili napoteni tamkajšnji policisti in kriminalisti,  ki so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico, dežurno državno tožilko in delovnim inšpektorjem opravili ogled kraja nesreče. Med preiskavo so ugotovili, da je bil med premikom delovnega stroja poškodovan 56-letni delavec, državljan Slovenije, ki je bil z reševalnim vozilom prepeljan v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer pa je podlegel poškodbam. Z delovnim strojem je upravljal državljan Hrvaške.

Kriminalisti SKP PU Murska Sobota zaradi suma storitve kaznivega dejanja Ogrožanje varnosti pri delu po 201. členu KZ-1 še zbirajo obvestila in bodo po vseh zbranih obvestilih in dokazih zoper osumljenega podali kazensko ovadbo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.