Tragična vest: V hudi prometni nesreči umrlo komaj 14-letno dekle

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V soboto se je v Pomurju zgodila huda prometna nesreča, za posledicami nesreče je v UKC Maribor 14-letnica umrla.
Oglej si celoten članek

V soboto malo po 18. uri se je izven naselja Krapje zgodila huda prometna nesreča. Mladoletna voznica skuterja je zapeljala na bankino, izgubila nadzor nad vozilom in skupaj s sopotnico padla po vozišču.

Voznica se je poškodovala le lažje, sopotnica pa je utrpela težje poškodbe, zato so jo v bolnišnico odpeljali reševalci.

Policiste je UKC Maribor obvestil, da je 14-letna sopotnica na skuterju za posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrla. Policisti o prometni nesreči še zbirajo obvestila.

Pokojna udeleženka je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 15:59 17. Junij 2024.

    Sožalje družini štirinajsletnega dekleta. A tudi prijateljici in njeni družini ni lahko. Smrt je zaznamovala vse za vse življenje.

  • 14:01 17. Junij 2024.

    Jaz bi v teh primerih blokiral komentarje!!!!!

  • 09:51 17. Junij 2024.

    Od nekdaj velja "če hočeš otroka poslati v smrt, mu kupi moped". Jaz sem ga imel. Samo božja previdnost je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.