Tragična nesreča: moški padel s strehe, umrl v bolnišnici

Foto: Profimedia
Tragedija na Dolenjskem. 62-letnik odstranjeval kritiko, ko mu je spodrsnilo. Padel je z višine okoli sedmih metrov, v bolnišnici je kasneje umrl.
Oglej si celoten članek

Z novomeške policijske uprave so sporočili, da so bili včeraj malce po 12. uri obveščeni o nesreči pri delu v kraju Cikava v občini Mokronog-Trebelno. "Policisti Policijske postaje Trebnje so opravili ogled in ugotovili, da je 62-letni moški na strehi stanovanjske hiše odstranjeval kritino. Pri delu mu je spodrsnilo in je padel z višine okoli sedmih metrov. Poškodovanega moškega so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrl," so sporočili s PU Novo mesto. Policisti okoliščine sicer še preverjajo, z ugotovitvami bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Zadrogiran pretepel bivšo partnerko

Novomeški policisti so včeraj popoldne bili obveščeni tudi o poškodovani ženski na območju Trebnjega. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da naj bi žrtev pretepel nekdanji partner in se po dejanju odpeljal z osebnim avtomobilom. Osumljenca so izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili preizkus, ki je potrdil prisotnost drog, so sporočili s PU Novo mesto. Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu zasegli avtomobil. 21-letnega nasilneža so policisti v preteklosti že obravnavali zaradi nasilja v družini. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.