Tragična nesreča v Škofji Loki: 19-letnik treščil v Soro, umrl na kraju

Foto: PU Kranj Prometna nesreča PU Kranj Foto: PU Kranj Prometna nesreča PU Kranj
Avtomobil je v reki Sori obstal na strehi.
Oglej si celoten članek

Danes zgodaj zjutraj, ob 5.30, je v prometni nesreči na območju Policijske postaje Škofja Loka življenje izgubil 19-letnik. Kot so pojasnili gorenjski policisti, je pred desnim nepreglednim ovinkom in mostom čez reko Soro z avtomobilom zapeljal levo čez nasprotno smerno vozišče in po travnati brežini v reko Soro.

Avtomobil je v reki Sori obstal na strehi, voznik pa je na kraju umrl.

"Na kraju je pomoč nudilo tudi zdravstveno osebje in gasilci. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vzroku in  vseh okoliščinah prometne nesreče," so pojasnili policisti in dodali, da do izlitja tekočin iz avtomobila in posledično onesnaženja reke Sore na srečo ni prišlo.

Cesta je bila v času ogleda zaprta, a je od 10. ure dalje ponovno odprta.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:40 2. Avgust 2024.

    Čarovnica nagrada za razogličenje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.