Tragičen zaključek cerkniškega pretepa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Cerknica je zavita v črno. Štiriindvajsetletnik, ki se je pred desetimi dnevi stepel s sokrajanom, je minuli konec tedna zaradi poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

Kot je za Žurnal24 povedal Vinko Stojnšek s Policijske uprave Ljubljana, je 17. marca nekaj pred drugo uro ponoči prišlo do pretepa na Čabranski ulici v Cerknici. Dvaintridesetletnik je v pretepu udaril 24-letnika, ki je pri tem padel in se hudo telesno poškodoval.

Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer pa je bil trud zdravnikov zaman, saj je 24. marca umrl. Po poročanju spletnih Slovenskih novic je bil za mladeniča usoden udarec z glavo ob pločnik, potem ko ga je 32-letnik oklofutal.

"Kriminalisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve posebno hude telesne poškodbe," je dodal Stojnšek. O zbranih obvestilih bo s kazensko ovadbo obveščeno pristojno tožilstvo.

Po kazenskem zakoniku se povzročitev hude poškodbe, ki ima za posledico smrt, kaznuje z zaporom od treh do petnajstih let, če je bilo dejanje storjeno v afektu, pa od šestih mesecev do petih let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:16 28. Marec 2012.

    kriv umora ...druge ni!! No če je sodniški sin ,bo kriva žrtev ,ker je skočila na pest in se odbila …

  • 19:07 27. Marec 2012.

    Zdaj si pa predstavljajte, kakšen bi bil odziv javnosti, če bi bil krivec Rom.

  • 18:25 27. Marec 2012.

    tega 32-letnika...tja med buzorante ga poslati do smrti!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.