TouchPadi danes v ZDA po 70 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Po nedavni napovedi, da HP ukinja serijo proizvodov z operacijskim sistemom WebOS, so trgovci začeli odprodajati zaloge tabličnih računalnikov TouchPad po četrtinski ceni. Žal le v ZDA.
Oglej si celoten članek

Proizvajalec računalniške opreme HP se je po ukinitvi linije WebOS odločil za gentlemansko potezo. Cene svojih tabličnih naprav je danes znižal z 399 dolarjev (okoli 280 evrov) na le 99 dolarjev (okoli 70 evrov).

Naprave naj bi pri trgovcu Best Buy, od koder so še nedavno prihajala poročila o množici neprodanih TouchPadov, po poročanju blogov šle za med.

To pa še ni vse: HP bo vsem, ki so napravo kupili po 19. juliju, povrnil razliko v kupnini. Tako bodo dobili nazaj kar 300 dolarjev, poročajo za tehnologijo specializirane spletne strani.

O za tablični računalnik smešni ceni se lahko prepričate pri trgovcu BestBuy. Po novem naprave na strani sicer ni več mogoče naročiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.