"To so moje zadnje besede v tem studiu ..."

Foto: RTV Slovenija / Adrijan Pregelj
Foto: RTV Slovenija / Adrijan Pregelj
Z voditeljskega mesta v informativnem programu TV Slovenija se je poslovil Nejc Krevs.
Oglej si celoten članek

Nejc Krevs je postal v zadnjih letih zelo znan obraz na TV Slovenija, po vodenju informativne oddaje Infodrom za otroke je kasneje postal voditelj osrednjih informativnih oddaj na nacionalki. 

28-letni Krevs pa se je jeseni ob menjavi vodstva RTV Slovenija tako kot Valentina Plaskan znašel v nemilosti in je bil odstranjen z mesta voditelja osrednjega Dnevnika. Namesto tega je od takrat vodil informativne oddaje v zgodnejših terminih. 

Zdaj pa se očitno poslavlja tudi od slednjih. "Drage gledalke in cenjeni gledalci, hvala za pozornost. To so moje zadnje besede v tem studiu," se je poslovil v četrtek, ko je še zadnjič vodil Prvi dnevnik ob 13. uri. Za slovo si je izbral besede ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja: "Ne sprašuj, kaj lahko naredi država zate, vprašaj se, kaj lahko lahko ti narediš za državo."

Ali ostaja na TV Slovenija v drugi vlogi, ni povedal. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:56 9. Januar 2024.

    DE- politizacija rtv v vsem zamahu.. ostja samo še čista leftardska navlaka

  • 20:59 6. Januar 2024.

    zdej pa v jok in na drevo...

  • www
    18:44 6. Januar 2024.

    Nic se ni znasel v nemilosti, nastavljen je bil brez izkusenj in referenc, tako je tudi odsel. Pravilno in pravicno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.