To bo odslej počel Milan Brglez

Foto: Anže Petkovšek Milan Brglez, intervju s kandidatom za predsednika Slovenije.
Foto: Anže Petkovšek Milan Brglez, intervju s kandidatom za predsednika Slovenije.
Imenovali so ga za državnega sekretarja na ministrstvu za pravosodje.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, je imel nekdanji evroposlanec Milan Brglez v preteklih dneh različne razgovore za zaposlitev, med drugim na pravosodnem ministrstvu in na Fakulteti za družbene vede.

Očitno so ga najbolj prepričali na ministrstvu za pravosodje, saj je vlada danes na predlog ministrice Andreje Katič izdala odločbo o imenovanju Brgleza za državnega sekretarja.

"Dr. Milan Brglez je bil med leti 2008 in 2014 predstojnik katedre za mednarodne odnose na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, kasneje je bil predsednik Državnega zbora, od julija 2019 pa je bil poslanec Evropskega parlamenta," so njegovo poklicno pot opisali na ministrstvu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 08:48 16. Julij 2024.

    Ender, zate je najbolj pomembna kahla pri nočni omarici, vse drugo je špaska vas zate

  • 05:46 16. Julij 2024.

    zapomnite si- ni dober kapitan ki ima veliko dela, dober je tisti, ki muni treba nič delat.

  • 21:56 15. Julij 2024.

    Sistem vrtljivih vrat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.