Tihotapcema stopili na prste

Foto: Žurnal24 Med ukradenimi deli so manjkale le šasije vozil.
Tihotapska pot dveh Poljakov, ki sta želela čez mejo spraviti ukradene rezervne dele, se je zahvaljujoč policistom in mobilni carinski enoti končala pri Dolgi vasi.
Oglej si celoten članek

V soboto malo pred poldnevom so policisti in cariniki v bližini nekdanjega mejnega prehoda zaustavili dve kombinirani vozili znamke mercedes. Prvi avtomobil je vozil 28-letni državljan Poljske, drugega pa 23-letni Poljak. Voznika sta potovala iz Italije na Poljsko.

© Policija

 


Pri pregledu prtljažnega prostora so policisti in cariniki ugotovili, da Poljaka v vozilih prevažata veliko avtomobilskih delov (motorji, menjalniki, sedeži, krmilni mehanizmi, stekla ...). Ko so omenjene dele vzeli podrobneje v precep, so možje po številkah postave ugotovili, da gre za dele mercedesa E320, audija TT, VW tiguana, toyote RAV in honde CR-V. Ko so pogledali v svoje evidence, so dognali, da so bila vsa vozila ukradena junija v Italiji. Ukradene dele vozil so zasegli, oba tihotapca pa so kazensko ovadili.

©

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.