Težave zaradi ledu na cesti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na primorski avtocesti so bili na odseku med Brezovico in Senožečami v obeh smereh na vozišču kosi ledu, ki so odpadli s tovornih vozil. Kazen za neočiščena vozila je 200 evrov.
Oglej si celoten članek

Po podatkih prometnoinformacijskega centra so med Brezovico in Senožečami v obeh smereh v dopoldanskem času na vozišču bili kosi ledu, ki so odpadli s tovornih vozil.

Na nevarnost ledu, ki pada z vozil, so že včeraj opozarjali gorenjski policisti. V torek so namreč obravnavali tri prometne nesreče, v katerih je led s tovornjakov poškodoval tri vozila. Policija ob tem voznike vnovič opozarja, da je treba pred začetkom vožnje s streh vozil in ponjav odstraniti led in druge snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali se lahko raztresale ali razlivale z njega. Če voznik za to ne poskrbi, ga lahko doleti globa v višini 200 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.