Težave z večkratnimi kršitelji

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Dolenjski policisti so imeli veliko dela s starimi znanci. Dvema so zasegli vozili, tretjega pa priprli.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so trebanjski policisti posredovali v okolici Trebnjega, kjer je 48-letnik pod vplivom alkohola vpil na družinske člane. Ob prihodu policistov se je pomiril, ti pa so mu izrekli opozorilo. Kasneje so se morali policisti zaradi kršitve javnega reda in miru spet vrniti. Kršitelju so odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi kršitev so mu napisali plačilni nalog.

Stari znanec policije je tudi 60-letni voznik policije, ki so ga trebanjski policisti ustavili med kontrolo prometa. Ugotovili so, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal 0,49 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Začasno so mu zasegli osebni avtomobil. Ob pregledu evidenc so ugotovili, da gre za večkratnega kršitelja.

Nekaj po 11. uri so črnomaljski policisti ustavili 28-letnega večkratnega kršitelja, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja in je vozil osebni avto, ki ni veljavno registriran. Zasegli so mu osebni avtomobil in na sodišče naslovili obdolžilni predlog. V zadnjih dveh letih so ga zaradi hujših kršitev obravnavali že 16-krat in mu zasegli štiri vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.