Televizor padel na deklico in jo ubil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
44-kilogramski televizor je padel na šestmesečno dojenčico in jo ubil. Policija in sodnik so si enotni: "Prišlo je do nesreče."
Oglej si celoten članek

Šestmesečna Chloe Yates je ležala v avtosedežu v dnevni sobi. Njena mama Zara Muxlow je želela prižgati luč, a se je v istem trenutku premaknil televizor. Ko ga je želel dati nazaj, se ji je izmaknil iz rok in padel na hčerko.

Zara je takoj poklicala reševalce, ki so deklico odpeljali v bolnišnico. Kljub hitri pomoči so bili prepozni.

Šlo je za nesrečo

Deklica je umrla maja letos, sojenje materi pa se je začelo v sredo. Med pričanjem je preiskovalcem povedala, da se je poskušala med stolom in posteljo prebiti do luči. V nesrečnem trenutku je stol udaril ob omaro, na kateri je bil postavljen televizor. Zaradi udarca se je televizor zamajal in padel na dojenčico, piše Daily Mail.

Vsi prisotni v dvorani so se strinjali in zaključili, da je šlo za nesrečen slučaj. Sodnik je še dodal, da verjame, da je bila deklica v družini ljubljena in srečna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.