Tečaj kidanja za 20 evrov

Foto: bolha.com Oglas na bolha.com Foto: bolha.com Oglas na bolha.com Foto: bolha.com Oglas na bolha.com Foto: bolha.com Oglas na bolha.com Foto: bolha.com Oglas na bolha.com
Vsako uro več kot 200 novih oglasov, tudi nenavadnih.
Oglej si celoten članek

Letos so uporabniki na največjem slovenskem spletnem oglasniku objavili 1,9 milijona malih oglasov. "To pomeni, da je Bolha.com vsako uro zabeležila preko 200 novih oglasov," so zapisali pri oglasniku.

Med njimi je bilo tudi kar nekaj takih, ki dokazujejo, da Slovencem ne primanjkuje iznajdljivosti in domišljije.

Mali oglas, ki je imel letos največ ogledov, je bil avkcijski oglas za sliko Damjana Murka. Največ medijskega prahu pa je dvignil mali oglas, v katerem je nekdo prodajal domnevno ukradeno spominsko obeležje JBTZ.

Med bolj hudomušne male oglase so se letos po navedbah Bolhe zapisali oglasi za tečaj pravilnega kidanja snega, domačega hišnega pajka Štefana, telefon, obseden z demonom, mladega beagla in simpatičnega aljaškega malamuta pa sta z oglasnikom iskala prijetno pasjo družico. Našel se je tudi uporabnik, ki je v obdelavo popolnoma brezplačno ponujal 500 kvadratov vinograda s 400 trsi traminca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.