Tatvine na območju PU Celje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Celjski policisti so imeli ta konec tedna precej dela predvsem s tatvinami. Med drugim so tatovi odnesli celo blagajno.
Oglej si celoten članek

V petek so policisti PU Celje obravnavali vlom v trgovino na Bežigrajski cesti v Celju. Storilec in njegovi pomagači - če jih je imel - so iz trgovine odnesli celo blagajno z gotovino vred. Kolikšna je škoda trgovine, policisti ne poročajo, so pa rop izvedli v času, ko v trgovini ni bilo nikogar.

Drugače način dela ima neznanec, ki se je lotil drzne tatvine gostinskega lokala v Žalcu. V tem primeru je neznani storilec odrinil zaposleno, stopil za točilni pult in vzel  okoli 160 evrov gotovine.

Kradejo celo vinjete

V soboto so bili celjski policisti obveščeni o vlomu v štiri kombinirana vozila na Bežigrajski cesti v Celju. Iz dveh vozil je neznani storilec ukradel že prilepljeni vinjeti. 

Včeraj je nato neznanec ukradel okoli 400 litrov diezelskega goriva iz rezervoarja poljskega tovornega vozila, z dvorišča stanovanjske hiše na Padeškem vrhu pa je neznanec ukradel lahki polpriklopnik z nameščeno registrsko tablico LJE1-27C.

Na celjskem so ukradli tudi golfa registrskih oznak CE FF662, letnik 2006. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Kajuhovi ulici v Velenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • a se more res tok krast ???

  • 12:52 2. Februar 2015.

    Krpo na zunanji strani stekla, baterijski likalnik polozis na krpo kjer je vinjeta, udres v vozilo (za spraksirane par sekund …

  • 12:42 2. Februar 2015.

    @Policija: če kdaj najdete modela ki mu je uspelo sneti že nalimano vinjeto me prosim pokličite da me nauči kako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.