Tatovi poleg opreme odnesli še ovce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tatovi so bili zelo dejavni. Povzročili so za več tisoč evrov škode.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana poroča o več vlomih. "Na območju Kočevja je bilo vlomljeno v vikend in hlev, od koder je bila odtujena oprema in štiri ovce. Materialna škoda znaša okoli 1200 evrov," so sporočili.

Tatovi so bili na delu tudi v Domžalah. Vlomili so v hišo in hlev. Pri tem so odnesli orodje in opremo. Materialna škoda znaša okoli 1.200 evrov.

V Litiji so vlomili v gradbeni zabojnik in iz njega odtuijil gotovino in prehrambne artikle.  Materialna škoda znaša okoli 1.600 evrov. 

Za Bežigradom v Ljubljani so vlomili v stanovanje. Odtujili so gotovino. Materialna škoda znaša okoli 3.000 evrov. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:31 26. Junij 2024.

    Območje Kočevja in pleme ciganov. Nočem metati vsakega v isti koš , toda tule skoraj druge razlage ni. če pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.