Tatinski Bolgarki

Foto: Žurnal24 null
Celjski policisti so v zadnjih dneh preiskali več velikih tatvin. V paru kradli Bolgarki.
Oglej si celoten članek

34-letna bolgarska državljanka je s pomočjo sodržavljanke v zadnjem poldrugem mesecu v trgovskih centrih v Celju in v trgovinah v celjskem mestnem središču ukradla najmanj osem denarnic iz ženskih torbic ter več bančnih kartic.

Bolgarki sta delali v paru. 34-letna Bolgarka se je na nevsiljiv način približala ženskam, ki so v trgovinah izbirale oblačila, in jim iz torbic spretno ukradla denarnico, druga pa je v bližini opazovala dogajanje.

Bolgarki sta v tem času občanke oškodovali za nekaj manj kot dva tisoč evrov. Iz ukradenih denarnic, ki sta jih – potem ko sta jih izpraznili – odvrgli v smeti, sta pobrali okoli 800 evrov gotovine, še okoli 1.200 evrov gotovine pa sta dvignili iz bankomatov s karticami, ki sta jih našli v denarnicah.

34-letno Bolgarko so policisti s kazensko ovadbo privedli na pristojno tožilstvo. Ko je poravnala denarno kazen in oškodovankam povrnila materialno škodo, je bila izpuščena.

Ob tem celjski policisti znova pozivajo, da v denarnicah ne nosite PIN kod za bančne kartice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.