Takšno vreme nam prinašajo zadnji septembrski dnevi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nedelja prinaša poslabšanje vremena in konkretno količino padavin.
Oglej si celoten članek

Zadnja septembrska nedelja je na sončni strani Alp zavita v sive oblake. Več dežja bo v zahodni in južni Sloveniji, kjer bodo tudi nevihte s krajevnimi nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 18, ob morju do 21 °C.

Svet Grozljivo: Hurikan Fiona za seboj puščal samo uničenje

Ponoči bo občasno še deževalo, sprva bodo možne tudi nevihte. Proti jutru bo dež večinoma ponehal, tako da bo ponedeljek delno jasen s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo krajevne plohe. Temprature bodo podobne kot danes.

V torek bo oblačno in deževno. Ob morju bo pihal jugo. V sredo bo na vzhodu delno jasno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. V hribih na zahodu bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Nad severnim Sredozemljem je ciklonsko območje z vremensko fronto. V višinah priteka z jugozahodnim vetrom topel in vlažen zrak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.