Tako posrečeno je fant reagiral na Pahorjevo izjavo

Foto: Vid Rotar/mediaspeed.net
Foto: Vid Rotar/mediaspeed.net
Mladi parlamentarec zasenčil Pahorja.
Oglej si celoten članek

Na ponedeljkovem 28. nacionalmem otroškem parlamentu, ki je v državnem zboru potekal v sklopu projekta Zveze prijateljev mladine, je mlade parlamentarce, ki so razpravljali o  šolstvu in šolskem sistemu, med drugimi pozdravil tudi predsednik republike Borut Pahor.

“Jaz se, by the way (mimogrede), spominjam prvega otroškega parlamenta,” se svojih političnih začetkov s slengovskim besediščem spominjal predsednik, ki se je na tak način še enkrat neposrečeno skušal pribljižati mladim. Da mu ni uspelo, dokazuje grimasa fanta, ki so ga v ozadju ujele kamere. 

Posnetek je na svojem Instagram profilu delil tudi predsednik države in ob tem komentiral: "By the way. Navdušuje me, da mladi poslušajo vsako mojo besedo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:54 11. April 2018.

    končno je našel pravo mesto zase... otroški parlament... pa očitno še tam zavijajo z očmi ;)

  • 10:32 11. April 2018.

    Pahor je klošar,saj se mu še otroc iz OŠ režijo in z mimiko kažejo kam spada,Pahor je sramota za Slovenijo …

  • 09:34 11. April 2018.

    Luka Pahor proti očetu: nekoč mu je očital, da je pička, danes mu nasprotuje na Twitterju........https://reporter.si/clanek/slovenija/luka-pahor-proti-ocetu-nekoc-mu-je-ocital-da-je-picka-danes-mu-nasprotuje-na-twitterju-630504

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.