Tako mrzlo bo v ponedeljek zjutraj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V ponedeljek bo pretežno jasno, a zjutraj ponekod zelo mrzlo.
Oglej si celoten članek

Ponoči bo pretežno jasno, proti jutru pa se bo oblačnost na Primorskem povečala. Jutro bo ponekod po nižinah osrednje Slovenije megleno. Jutranje temperature bodo od 2 do 6, v mraziščih okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 8 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo precej jasno, nekaj več oblačnosti bo občasno na Primorskem in Notranjskem. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 16 stopinj, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V torek se bo od zahoda pooblačilo, proti večeru bo predvsem na Primorskem že rahlo deževalo. V sredo bo oblačno, padavine se bodo na zahodu okrepile in se razširile nad vso Slovenijo, vmes bodo tudi nevihte. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter, ob morju jugo.

V ponedeljek bo vpliv vremena na večino ljudi ugoden. V torek čez dan pa se bo vremenska obremenitev od zahoda nekoliko povečala.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.