V teh krajih je toča včeraj najhuje klestila

Foto: Facebook/Katarina Novljan
Foto: Facebook/Katarina Novljan
Možnost neviht obstaja tudi v naslednjih dneh.
Oglej si celoten članek

Iznad Furlanije - Julijske krajine je včeraj v poznih popoldanskih urah zahodno Slovenijo dosegla nevihtna linija z intenzivnimi nalivi in močnimi sunki vetra. Nevihte so dosegle tudi Šaleško dolino in okolico Celja ter Slovenske Bistrice. Ponekod je padala toča.

Jutri ponovno možnost neviht

Po vremensko pestrem vikendu bo danes bo povečini delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo v gorskem svetu še možne posamezne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Goriškem in ob morju okoli 30 °C.

Jutri čez dan pa se bo od zahoda pooblačilo. Popoldne se bodo začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na sredo, napovedujejo meteorologi na Agenciji RS za okolje. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem okoli 19, najvišje dnevne od 21 do 28 °C.

Ponovno pošiljko padavin lahko pričakujemo v četrtek, je zapisano na straneh Arsa

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.