Tako je opoldan gorela lesena uta

Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute Foto: PGD Fram Požar lesene ute
Tako je opoldne zgorela lesena uta, v kateri so bila drva in plinske jeklenke.
Oglej si celoten članek

Danes malo čez poldan je v naselju Morje v občini Rače - Fram gorela lesena uta v izmeri šest krat osem metrov. V požaru je bila delno uničena uta z ostrešjem in delavnica z orodjem v njej. Gasilci PGD Fram, Rače, Podova, in Spodnja in Zgornja Gorica so ogenj pogasili, iznesli iz objekta ožgane plinske jeklenke in prezračili prostore.

Foto: PGD Fram Požar lesene ute

Poveljnik PGD Fram nam je povedal, da je v intervenciji sodelovalo 12 njihovih gasilcev ter da je domačin v dogodku utrpel lažje poškodbe, drugih poškodovanih pa ni bilo. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:52 17. Marec 2016.

    Najprej sem pomislil,da je gorelo v okolici Ormoža ! Seveda veste kaj sem imel v mislih ? Ali je komandant …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.