Tako izgleda prenovljen Mercator center v Šiški

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po mesecu dni zaprtja Mercator v Šiški spet odpira vrata.
Oglej si celoten članek

"Vse je novo," je ob predstavitvi prenovljenega Hipermarketa Šiška dejal predsednik uprave Mercatorja Toni Balažič, ki natančne cene investicije ni želel razkriti: "O številkah ne govorimo, lahko pa rečem, da je šlo za nekaj milijonov," je dejal. 

Foto: Saša Despot Mercator

Gre za najsodobnejši trgovski center v regiji smo slišali od direktorja, ki je novinarje kar sam popeljal med police trgovine, ki ponuja številne novosti in dvesto kvadratov novih prodajnih površin. Po naših podatkih naj bi Mercator za tokratno, predvsem stilsko obnovo svojega največjega hipermarketa v Sloveniji odštel 4,5 milijona evrov. Foto: Saša Despot Mercator

Trgovini Odeja in Gardenia ob vzhodnem vhodu tako na račun večjega hipermarketa ni več, podobna usoda je doletela izdelovalca ključev med omenjenima trgovinama.  Foto: Saša Despot Mercator

Stilsko preobrazbo so doživeli tudi zaposleni, dobili so nova oblačila. Na novo so jih zaposlili štirideset. Sicer pa Hipermarket Šiška ponuja več kot 35.000 vrst izdelkov, pet tisoč je popolnoma novih.  Foto: Saša Despot Mercator

Nakupovalcem bo denimo odslej na voljo kar deset metrov dolg pult za prodajo sušija.

Kot novost bo v trgovini tudi zeliščna prodajalna z medicinskimi pripomočki in prehranskimi dopolnili, večji je otroški oddelek, trgovina pa ima sedaj poseben 20 metrov širok vhod.

Foto: Saša Despot Mercator

Na postrežnih oddelkih bodo po novem pred očmi kupcev pekli odojka, steklena stena bo omogočala pogled v "zakulisje", kjer pripravljajo in režejo meso. Večja je tudi mesnica, kjer v velikih hladilnikih pred očmi kupcev zori meso.  Foto: Saša Despot Mercator

Na oddelku delikatesa zorijo pršuti in hlebci sira, v pekarni bodo na ogled mesenje, priprava in peka kruha.

Slaščičarske izdelke bodo prodajalci pripravljali in okraševali po želji in pred očmi kupcev.

Večja in sodobnejša bo ribarnica, potrošnikom pa bo na voljo še oddelek z mednarodnimi specialitetami, na katerem bodo kuharski dogodki in degustacije. Foto: Saša Despot Mercator

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:18 22. Julij 2016.

    no. osnove predmeta higiena živil v veterini. ampak sklepam da nisem dozorel :(

  • 17:58 21. Julij 2016.

    Zoki se ti kaj kolca!?

  • 10:37 21. Julij 2016.

    Očitno tudi ti nisi dozorel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.