Ta model za peko je nevaren! Če ste ga kupili, ga vrnite!

Foto: Twitter Model za peko Birkmann.
Foto: Reševalni pas/Twitter Model za peko Birkmann.
Pri uporabi se lahko sprosti več zdravju nevarnih snovi.
Oglej si celoten članek

Podjetje Mueller Drogerija je iz prodaje odpoklicalo emajliran model za peko (25 cm) nemškega proizvajalca Birkmann zaradi možnosti sproščanja aluminija, barija, arzena, kobalta, litija in niklja.

Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v katerokoli prodajalno Mueller Drogerija, kjer jim bodo povrnili kupnino.

EAN koda izdelka je 4026883210196.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko kupci obrnejo tudi na osebje v poslovalnicah ali pa jim pišejo na elektronski naslov info@mueller.si oz. pokličejo telefonsko številko 01/51 39 300.

odpoklic Tri smrti, osem primerov izgube vida in štiri kirurške odstranitve oči dm Nov odpoklic, izdelka nikar na uživajte Odpoklic Ikea: Če imate izdelek doma, ga takoj nehajte uporabljati Slovenija Odpoklic izdelka: Lahko povzroči zdravstvene težave

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:05 4. April 2023.

    Golobova vlada nas načrtno zastruplja.

  • 18:03 4. April 2023.

    Kitajci nas bodo počas vse potamanli

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.