Študentski boni še vedno ugodni

Foto: Žurnal24 Boni so eden izmed najbolj priljubljenih privilegijev študentskega življenja.
Boni za študentsko prehrano v Ljubljani bodo letos v večini primerov nekoliko cenejši.
Oglej si celoten članek
 

Cenik študentskih bonov

Oglejte si ga tukaj

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani je objavila nov cenik bonov za študentsko prehrano, ki bo začel veljati v petek, 1. februarja. Povprečna cena bonov v letu 2008 bo tako kot lani dva evra. V 85 gostinskih lokalih, kjer je možno jesti na bone, bodo ti v povprečju cenejši za osem centov, v 59 lokalih pa bodo dražji za sedem centov. Največja podražitev znaša 13 centov.

K temu, da bo večina bonov kljub nedavnim dvigom cen hrane in inflaciji povečini cenejša, je pripomogla subvencija, ki se je zvišala za osem centov. Letos bodo lahko študentje v Ljubljani jedli v 55 novih lokalih.

Študentski boni študentom omogočajo cenovno ugodno prehranjevanje v času študija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.