Stresla ga je elektrika, nato je omahnil v globino

V Ljubljani se je zgodila delovna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 25-letni delavec.
Oglej si celoten članek

Delovna nesreča se je zgodila po 9. uri v podjetju ob Litostrojski cesti v Ljubljani. "Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da je 25-letni zaposleni opravljal dela na vrhu transformatorja za elektro obločno peč. Pri tem je prišlo do statike, pri čemer je 25-letnika poškodoval električni tok," so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Delavec je nato omahnil približno pet metrov v globino.

Pri tem se je huje poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center. Okoliščine dogodka policisti še preiskujejo. O dogodku je bil obveščen tudi delovni inšpektor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.