Streljanje na cerkvenem območju

Foto: Žurnal24 Panika pred cerkvijo
V nedeljo je v Coloradu prišlo kar do dveh streljanj na območju cerkvenih ustanov. V enem sta umrla dva človeka, v drugem pa eden, varnostniki pa so ustrelili tudi napadalca.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je v Koloradu v okolici evangeličanske cerkve New Life oborožen moški začel streljati in ubil enega človeka, štiri pa ranil. Strelca, ki ga še niso identificirali, je nato na parkirišču ustrelil eden od cerkvenih varnostnikov.

To je bilo drugo streljanje na verskem območju na isti dan v Coloradu. Medtem so iz misijonarskega središča v Arvadi blizu Denverja poročali, da sta bila v streljanju dva človeka ubita in dva ranjena. Policija še ne ve, ali sta bila dogodka povezana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.