Streljal po stanovanju in s pištolo nad policista

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Moški je v stanovanju uporabljal pirotehniko in streljal s pištolo.
Oglej si celoten članek

Policisti so v nedeljo ponoči morali posredovati v stanovanju v Zagorju, kjer je 37-letni moški kršil javni red in mir. Policisti so bili obvešečeni, da moški v stanovanju uporablja pirotehniko in strelja z orožjem. 

Na kraju sta posredovala policista, ki jima je moški zagrozil s pištolo. Policista sta moškega z uporabo prisilnih sredstev obvladala in mu z udarcem iz roke zbila pišolo ter ga vklenila. Pri tem ni bil nihče poškodovan. 

Policisti so 37-letnemu osumljencu odvzeli prostost in odredili pridržanje. Na podlagi odredbe za hišno preiskavo so policisti zasegli pištolo znamke Crvena zastava z naboji, okoli 70 gramov konoplje, digitalno tehtnico, okoli 33 gramov heroina in pol grama kokaina. 

Moškega so privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je za osumljenca odredil pripor. Moškega so v preteklosti že obravnavali za kazniva dejanja s področja prepovedanih drog. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:58 14. Marec 2019.

    cigan??

  • 10:12 14. Marec 2019.

    Kaj se dogaja v Deželi na sončni strani Alp ? Neoliberalizem je povzročil nepopravljivo škodo družbi ,kjer vlada populizem ,oportunizem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.