Streljal na učiteljico, nato ubil sebe

Desetletni deček iz Brazilije je s pištolo ranil učiteljico, nato zbežal iz učilnice in se ustrelil.
Oglej si celoten članek

Kaj je gnalo 10-letnega Davida Mota Nogueiro iz brazilskega Sao Caetano do Sula, da je pred 25 učenci v razredu streljal na učiteljico, do danes ni znano, čeprav je do streljanja prišlo že v torek.

Učiteljico je ranil v levi kolk, nezavestno so jo s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, zdaj ni več v smrtni nevarnosti.

Kot je potrdila predstavnica lokalne policije, je po streljanju v razredu 10-letnik zbežal iz šole in se ustrelil v glavo, umrl je uro kasneje v bolnišnici.

Vzoren učenec

Deček je bil vzoren in miren učenec. Njegov oče je bil policist, ni pa še potrjeno, ali je 10-letnik vzel njegovo pištolo, kot se ugiba v nekaterih brazilskih medijih. Šolo so do nadaljnjega zaprli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.