Stražna: Barvanje se je za dva moška skoraj končalo usodno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Barvanje sten zidanega zbiralnika vode na Stražni v Novem mestu se je skoraj usodno končalo za dva moška.
Oglej si celoten članek

Trije moški so se med postopokom saniranja zidanega zbiralnika vode, globokega približno štiri metre, lotili barvanja sten. Predhodno so stene premazali z zaščitnim premazom in nato začeli stene barvati z barvo za ceste. 

66- in 42-letni moški sta med barvanjem sten zidanega zbiralnika vode zaradi hlapov izgubila zavest. Ko se je to zgodilo, je njun 20-letni pomočnik splezal iz zbiralnika in o dogodku obvestil sosede, ki so poklicali pomoč. 

Gasilci so uspeli oba moška pravočasno repiti iz zbiralnika. Ekipa nujne medicinske pomoči z zdravnikom je vsem trem nudila prvo pomoč, nato pa so jih odpeljali v bolnišnico, kjer so ostali na opazovanju, so sporočili s PU Novo mesto. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.