Stisnjen med paleto in stroj

Delavca je iz neznanega vzroka paleta stisnila v predelu prsnega koša, nanj pa je nato padlo še več aluminijastih cevi. Hudo poškodovanege so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 14.50 se je v podjetju na območju Slovenske Bistrice pri delu poškodoval 24-letni transportni delavec. Moški je na pakirni liniji z dvigalom dvigoval transportne kovinske palete, dolge okoli 3 metre, široke okoli 80 centimetrov in visoke 50 cm, v katerih so bile naložene aluminijaste palice.

Pri dvigovanju bremena se je iz neznanega vzroka ena paleta prevrnila na stran in delavca stisnila v predelu prsnega koša. Poškodbe je dobil tudi po glavi, saj je po njem padlo tudi več cevi. Delavec je ostal vkleščen med paleto in signirno napravo, z glavo pa je visel preko palete.

Rešili so ga reševalci. Prepeljali so ga v UKC Maribor. Utrpel je hude telesne poškodbe, vendar ni v življenjski nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.