Štiriletnico do smrti zgrizel pitbul

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj je v Melbournu pitbul terier napadel štiriletno deklico in jo zgrizel do smrti.
Oglej si celoten članek

Pes je vstopil v stanovanje, kjer se je Ayen Chol igrala s svojo sestrično, in jo napadel. Njena druga sestrična, ki je bila prav tako v stanovanju, je takoj začela z mizo udrihati po podivjani živali, da bi deklico ubranila pred napadom. Medtem je pes pogrizel tudi njo, petletna sestrična pa je dobila ugriznine na obrazu.

Obe Ayenini sestrični so sicer v bolnišnico prepeljali v stabilnem stanju, medtem ko Ayen napada ni preživela.

Melbournski policijski inšpektor Graham Kent je dejal, da "morajo še ugotoviti, ali je šlo za kaznivo dejanje". Pitbul terierja, ki je bil v lasti soseda in ni bil registriran kot nevarna pasma, pa bodo v vsakem primeru uspavali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:02 19. Avgust 2011.

    Žal moram članek spljuvati. V naslovu piše, da je bila punčka stara 4 leta, v članku pa 5. A se …

  • 22:25 18. Avgust 2011.

    Prepovedat je treba pisanje gluposti na portalih in forumih, pol bo veliko stvari lažje za razumet. Prvo noben ne ve …

  • 22:19 18. Avgust 2011.

    zakaj ne prepovemo zlatih prenašalcev, ki so procentualno na vrhu lestvice po napadih na ljudi?...Itak se nikoli ne piše o …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.