Ste videli Stanislava?

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Policisti Policijske postaje Postojna iščejo pogrešanega Stanislava Vilharja, rojenega 9. 7. 1953, stanujočega na Jamski ulici 5 v Postojni.
Oglej si celoten članek

Svojci so bili z njim v stiku nazadnje 28. avgusta 2012 okoli 21. ure, ko se je javil po telefonu.

Stanislav Vilhar je star 59 let, visok med 170 in 175 centimetrov, močnejše postave, osivelih las, rjavih oči in okroglega obraza. Nosi dioptrijska očala, govori slovensko. Nazadnje je bil oblečen v trenirko, bordo – vijoličaste barve.

Vse, ki bi o pogrešanem karkoli vedeli ali ga kje videli, prosimo, da o tem čim prej obvestijo najbližjo policijsko enoto oziroma pokličejo na našo interventno številko 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.