Ste videli Gregorja?

Foto: Žurnal24 (Foto: osebni arhiv)
Pogrešajo 25-letnega Gregorja Jurjeviča. Nazadnje so ga videli v torek zvečer, ko je odšel na igro nogometa.
Oglej si celoten članek

Policija, sorodniki in prijatelji iščejo Gregorja Jurjeviča. Nazadnje so ga videli v torek okoli 21. ure v okolici študentskih domov v Rožni dolini, od koder se je od prijateljev odpeljal proti Kosezam. V Osnovni šoli Valentina Vodnika je bil namreč dogovorjen za igranje nogometa, a na rekreacijo ni nikoli prispel.

Danes zjutraj je Gregorja začela iskati tudi policija.

Gregor je visok približno 175 centimetrov, star je 25 let, nazadnje pa je bil oblečen v črne športne copate znamke Nike, svetle hlače in belo majico. Vozil je belo dostavno vozilo peugeot expert (registrska številka LJ 44-9FC).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.