Ste videli beli BMW s koprskimi registrskimi oznakami?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novomeški policisti iščejo voznika BMW-ja, ki je v petek popoldne na prehodu za pešce zbil dve mladoletni peški in pobegnil.
Oglej si celoten članek

S primerom so se začeli ukvarjati, ker so jih iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo dve lažje poškodovani mladoletnici, ki naj bi ju zbil voznik osebnega avtomobila.

Policisti so ugotovili, da se je nesreča zgodila ob 13.50 pred izobraževalno ustanovo na Šegovi ulici v Novem mestu. Voznik osebnega avtomobila znamke BMW serija 3 bele barve, koprskih registrskih oznak, je na prehodu za pešce trčil v peški, ki sta pravilno prečkali cesto. Voznik ni ustavil, ampak je odpeljal s kraja nesreče.

Povzročitelja nesreče še niso našli. Voznika BMW-ja in vse, ki bi nesrečo videli ali karkoli vedeli o okoliščinah, pozivajo, naj se zglasijo na Policijski postaji Novo mesto ali pokličejo na številko 07 33 27 400.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:54 7. Oktober 2024.

    BMW, jasno !

  • 12:17 7. Oktober 2024.

    Bo treba c cigolandijo pogledat,aja,tja si ne upajo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.