Ste v Lidlu kupili kosilnico? Nevarna je!

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Podjetje Grizzly Tools & Co. je iz prodaje odpoklicalo akumulatorsko kosilnico FRMA 36/2 B1 znamke Florabest, ki so jo od 2. maja letos prodajali pri podjetju Lidl Slovenija.
Oglej si celoten članek

Zaradi napake pri proizvodnji posameznih aparatov ob uporabi izdelka ni mogoče izključiti možnosti vžiga, so sporočili iz podjetja Lidl Slovenija.

Serijska oznaka izdelka je 282231. Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v katerokoli Lidlovo poslovalnico, kjer jim bodo povrnili stroške tudi brez predložitve računa.

V odpoklic je zajet izključno omenjen izdelek skupaj s pripadajočima akumulatorjema, ostali izdelki znamke Florabest, predvsem pa drugi izdelki podjetja Grizzly Tools & Co., pa v odpoklic niso zajeti, so še sporočili iz podjetja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:44 18. Maj 2017.

    poceni roba za nas siromake

  • 14:28 18. Maj 2017.

    Lidl to mora. ker drugače bi imel še več problemov. Roba je precej nekakovostna. Sam sem reklamiral tri stvari, pa …

  • 11:34 18. Maj 2017.

    Neumnost. VW-jev ne prodajajo v lidlu, pa so rabli odpoklic.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.