Starša s triletnikom skočila z balkona

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Beogradu se je okoli pol ene popoldne zgodila družinska tragedija. Moški in njegova žena sta s triletnim otrokom v naročju skočila s šestega nadstropja stavbe. Otrok naj bi padec preživel.
Oglej si celoten članek

Otrok je pri tem utrpel hujše poškodbe in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Srbski Blic poroča, da sta z balkona skočila 51-letni moški in njegova 47-letna soproga. Kljub hitri pomoči reševalcev sta oba umrla na kraju dogodka.

Srbski mediji poročajo, da je družina stanovala v vojnem samskem domu, saj je bil 51-letnik upokojeni vojak. Policijska preiskava še poteka.

Za srbsko tiskovno agencijo Beta so iz bolnišnice sporočili, da je deček pri zavesti, a ima močno poškodovano glavo in polomljene roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:33 6. December 2011.

    onadva naj odločata o svojem življenju, nikakor pa nimata pravice ga jemati otroku, ki se zaradi nemočnosti ne more braniti …

  • 15:07 6. December 2011.

    Vse to od sreče, ker je Opanković slovenski mandatar...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.