Stara znanca ob avto

Foto: Žurnal24
Črnomeljski in metliški policisti so imeli opravka s starima znancema policije, ki sta po srečanju s policisti ostala brez avtomobila.
Oglej si celoten članek

Črnomeljski policisti so med kontrolo prometa ustavili 27-letnega voznika osebnega avtomobila iz Semiča. Pri tem so ugotovili, da so na osebnem avtomobili nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Izkazalo se je tudi, da 27-letnik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. V preteklih dveh letih so ga zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov obravnavali že 15-krat in mu zasegli že 3 vozila. Skladno z določili Zakona o varnosti cestnega prometa so mu osebni avtomobil začasno zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Zasegli so mu še sedmi avtomobil
Nekaj po 18. uri so metliški policisti na cesti Novo mesto–Metlika med kontrolo prometa ustavili 25-letnega voznika osebnega avta iz okolice Črnomlja. Ugotovili so, da kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja in je večkratni kršitelj cestno prometnih predpisov. V preteklih dveh letih so ga zaradi hujših kršitev obravnavali že 27-krat. Samo letos so mu zasegli že 6 vozil. Ker je zoper kršitelja razpisan ukrep prijetja s privedbo zaradi prestajanja uklonilnega zapora, so ga odpeljali v uklonilni zapor in mu osebni avtomobil volkswagen golf začasno zasegli. Na sodišče bodo naslovili obdolžilni predlog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.