Stanovanje za intimne protiusluge

Foto: C.R.
Foto: C.R.
Študentka, samska in vegetarijanka - to so pogoji, ki jih zahteva stanodajalec. Stanovanje oddaja brezplačno, oziroma...
Oglej si celoten članek

Naleteli smo na precej nenavaden oglas in želeli preveriti, kaj natančno najemodajalec zahteva od študentke, ki mora biti vegetarijanka. Kot nam je pojasnil najemodajalec, stanovanje oddaja "brezplačno".

Kot piše v oglasu, 39. letni gospod v zameno pročakuje "občasno diskretno druženje brez obveznosti". Več o tem bi, kot je pojasnil v telefonskem pogovoru, lahko dorekli med osebnim srečanjem, "če bi se izkazalo, da obstaja obojestranska simpatija".  Tudi o možnosti sodelovanja v podjetju, ki je prav tako omenejno v oglasu, se je mogoče pogovarjati le osebno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:21 8. Februar 2015.

    Nudi ji streho, morda ljubezen in službo ... Kar v redu, čeprav nenavadno !

  • 18:05 7. Februar 2015.

    To ni nič drugače kot 70% drugih simbioz, le da ta možakar oglašuje javno. :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.