Štanjel: V hiši našli mrtvega moškega, umrl nasilne smrti

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Moški, ki so ga našli v hiši v Štanjelu, je umrl nasilne smrti.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Koper so bili v soboto popoldne obveščeni o smrti 57-letnega moškega. Državljana Slovenije so našli v hiši v okolici Štanjela.

Kraj sta si ogledali dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Na podlagi ogleda kraja dejanja in zbranih obvestil vse kaže na to, da je moški umrl nasilne smrti.

"Ker trenutno še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava, vam več informacij zaenkrat ne moremo posredovati," so sporočili s PU Koper. 

Vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, policija prosi, da to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.