Sredi ulice poskušal ugrabiti deklico

Ameriška policija je aretirala moškega, ki je osumljen ugrabitve desetletne deklice sredi Filadelfije. Poskus ugrabitve je posnela tudi nadzorna kamera.
Oglej si celoten članek

Kot je razvidno iz posnetka, ki je objavljen na YouTubu, je moški pristopil do deklice, jo zagrabil in poskušal ugrabiti. Deklica se je pri tem upirala in padla na tla.

Ugrabitelj jo je nato še enkrat poskušal zagrabiti, a se je po krikih njenega dveletnega brata premislil, stekel do avtomobila in pobegnil.

Policija v Filadelfiji je ob tem sporočila, da gre za enega izmed najbolj pretresljivih dogodkov, kar jih pomnijo. Dekličin oče je za televizijsko postajo NBC10 dejal, da je ponosen na hčerko, da se je tako upirala in branila pred napadalcem.

Med drugim je zatrdil, da je hčerka udarjala moškega in se poskušala na tak način rešiti. Pri tem je uporabila tehniko reševanja, ki se jo je, kot pravi oče, naučila iz nadaljevanke Law & Order.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.