Sredi noči na cesti zagledala konje, bilo je že prepozno

Foto: Profimedia
Nenavadna nesreča v okolici Nove Gorice. Konji so pobegnili z ograjenega pašnika, voznica kljub zaviranju trčenja ni mogla preprečiti.
Oglej si celoten članek

Včeraj so bili novogoriški policisti obveščeni, da se na območju Šmihela, nedaleč stran od pristajališča za jadralne padalce Lijak, na regionalni cesti v smeri proti Šempasu nahaja povožen konj.

Policisti so kasneje ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila okoli 3.20 ponoči na cesti opazila tri konje, vendar kljub zaviranju in izogibanju trčenja ni mogla preprečiti.

S sprednjim desnim delom avtomobila je trčila v enega izmed konjev.

Konji so očitno pobegnili s pašnika v Šmihelu, ki je sicer zavarovan z ogrado. "Kasneje je na kraju delavec cestnega podjetja kadaver zavaroval in očistil vozišče, na kraj je prišel tudi higienik," so še dodali policisti.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.