Sredi Ljubljane sta oropala trgovino

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Po dejanju sta s kraja pobegnila.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti iščejo moška, ki sta v ponedeljek v jutranjih urah izvedla rop v trgovini na območju Šiške. Po ugotovitvah policistov sta moška vstopila v skladiščne prostore trgovine, ki je bila še zaprta, in tam prodajalko z grožnjami prisilila, da jima je izročila gotovino, ki je bila v trgovini. Po dejanju sta s kraja pobegnila.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, policisti še zbirajo obvestila za izsleditev obeh osumljencev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:46 20. Avgust 2024.

    Kaj ne poveste. Po ropu sta celo zbežala s prizorišča. Le kako sta si upala?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.